Create time-tracking.markdown
This commit is contained in:
43
doc/tr_TR/time-tracking.markdown
Normal file
43
doc/tr_TR/time-tracking.markdown
Normal file
@@ -0,0 +1,43 @@
|
|||||||
|
Zaman izleme
|
||||||
|
=============
|
||||||
|
|
||||||
|
Zaman izleme bilgileri, görev seviyesinde veya alt görev seviyesinde tanımlanabilir.
|
||||||
|
|
||||||
|
Görev zamanı izleme
|
||||||
|
------------------
|
||||||
|
|
||||||
|

|
||||||
|
|
||||||
|
Görevlerin iki alanı vardır:
|
||||||
|
|
||||||
|
- Tahmini zaman
|
||||||
|
- Harcanan zaman
|
||||||
|
|
||||||
|
Bu değerler çalışma saatlerini temsil eder ve manuel olarak ayarlanması gerekir.
|
||||||
|
|
||||||
|
Alt görev zaman izleme
|
||||||
|
---------------------
|
||||||
|
|
||||||
|

|
||||||
|
|
||||||
|
Alt görevlerin "geçen süre" ve "zaman tahmini" alanları da vardır.
|
||||||
|
|
||||||
|
Bu alanların değerini değiştirdiğinizde **görev zaman izleme değerleri otomatik olarak güncellenir ve tüm alt görev değerlerinin toplamı haline gelir**.
|
||||||
|
|
||||||
|
Kanboard, her bir alt görev durumu değişikliği arasındaki zamanı ayrı bir tabloda kaydeder.
|
||||||
|
|
||||||
|
- Alt görev durumunu **todo** dan **devam eden** ne olarak değiştirme başlangıç zamanını günlüğüne kaydeder
|
||||||
|
- Alt görev durumu **devam eden** dan **tamamlanmış** olarak değiştirildiğinde, bitiş saati günlüğe kaydedilir, ancak alt görevin ve görevin geöen süresi de güncellenir
|
||||||
|
|
||||||
|
Tüm kayıtların dökümü görev görünümü sayfasında görünür:
|
||||||
|
|
||||||
|

|
||||||
|
|
||||||
|
Her bir alt görev için zamanlayıcı, istediği zaman durdurulabilir / başlatılabilir:
|
||||||
|
|
||||||
|

|
||||||
|
|
||||||
|
- Zamanlayıcı, alt görev durumuna bağlı değildir
|
||||||
|
- Zamanlayıcıyı her başlatışınızda, zaman takibi tablosunda yeni bir kayıt oluşturulur
|
||||||
|
- Saati durdurduğunuz her sefer, bitiş tarihi saat izleme tablosuna kaydedilir
|
||||||
|
- Hesaplanan geçen süre en yakın çeyreğe yuvarlanır (sadece Kanboard < 1.0.32 için)
|
||||||
Reference in New Issue
Block a user