Projects are not anymore visible to everybody by default
This commit is contained in:
@@ -196,7 +196,7 @@ return array(
|
||||
'revoke' => 'Dra tillbaka behörighet',
|
||||
'List of authorized users' => 'Lista med behöriga användare',
|
||||
'User' => 'Användare',
|
||||
'Everybody have access to this project.' => 'Alla har tillgång till detta projekt.',
|
||||
// 'Nobody have access to this project.' => '',
|
||||
'You are not allowed to access to this project.' => 'Du har inte tillgång till detta projekt.',
|
||||
'Comments' => 'Kommentarer',
|
||||
'Post comment' => 'Ladda upp kommentar',
|
||||
@@ -421,7 +421,7 @@ return array(
|
||||
'view the task on Kanboard' => 'Visa uppgiften på Kanboard',
|
||||
// 'Public access' => '',
|
||||
// 'Categories management' => '',
|
||||
// 'Users management' => '',
|
||||
// 'User management' => '',
|
||||
// 'Active tasks' => '',
|
||||
// 'Disable public access' => '',
|
||||
// 'Enable public access' => '',
|
||||
|
||||
Reference in New Issue
Block a user